Media

Påsk, vårkänslor & tema vatten

 Vår och ljusare tider är på intågande och många i vår del av världen ser framemot uteserveringspremiär och kaffe i solen. Så ser det inte ut över allt. I månadens livsstilsbrev bjuder vi på vårnyheter på Koloni, trender som råder just nu och recept till påsk men vi vill även väcka tankar om reflektion över en så viktig resurs som vatten. 

 

Media

Boosta din vinterhälsa!

Efter ett par månader av vinter är det lätt att komma in i en negativ spiral med envisa förkylningar, sovmorgnar och dåliga vanor. I månadens livsstilsbrev från Koloni fokuserar vi på nya träningstrender och vikten av att ta hand om sin kropp för att kunna hålla sig frisk. Trevlig läsning!

!

Media

Ett nytt år betyder nya möjligheter!

 2015 var året då vi varken hade någon sommar eller vinter. 2016 har redan nu visat att det tänker bjuda på något annat. I årets första livsstilsbrev från Koloni tipsar vi bland annat om hur du håller värmen i vinterkylan.

.

Media

Gott Nytt År!

 

Media

Nu nalkas det mot jul!

Nu är det jul igen! I årets sista livsstilsbrev från Koloni & Jonas Sandström får du tips på julklappar, ett recept på en hälsosammare pepparkaka samt rekommendationer på nya toner. Trevlig läsning!

 

 

 

Media

Matkultur

Hösten är här på allvar och inbjuder till både härliga långkok på spisen och tid inomhus i värmen såväl som högsäsong i kultur-Sverige. Månadens livsstilsbrev från Koloni och Jonas Sandström bjuder på både tips och recept från vår värld - trevlig läsning!

Media

Skördetider

Hösten betyder högsäsong för utställningar, teatrar och inte minst härliga skördetider för frukt och grönt. Månadens livsstilsbrev från Koloni och Jonas Sandström bjuder på nya tips och spaningar ur vår värld - trevlig läsning!

Media

Sensommarenergi

Sensommaren är här och nu ser vi fram emot en händelserik höst! Här är augusti månads upplaga av Kolonis nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Media

"Min mission är att få folk att må bra"

Sköna Hem har med Jonas som månadens profil i augustinumret 2015. I höst guidar han Sköna hems resa till Sydafrika!

Media

Härliga sommaren är här

Äntligen är härliga juli här och det firar vi med en ny upplaga av Kolonis och Jonas Sandströms livsstilsbrev. Trevlig läsning!